TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat per la campanya - Fundació GAEM

Descripció
Fundació GAEM, constituïda per un grup d'afectats d'esclerosi múltiple, té com a missió promoure la innovació biomèdica per aconseguir la curació de l'Esclerosi Múltiple (EM) i la Neuromielitis Òptica.
Acabem de llançar YO DOY MIS PASOS, una campanya solidària i inclusiva perquè tothom pugui donar suport a la investigació per l'EM amb un gest tan senzill i quotidià com és donar un pasAmb aquest projecte, a més de captar fons, volem sensibilitzar la societat sobre l’EM i conscienciar a la societat sobre l'esforç afegit que suposa viure amb esclerosi múltiple i implicar al públic en un estil de vida més saludable.
Necessitem
Ens agradaria donar a conèixer YO DOY MIS PASOS entre els corredors que participen en les diferents curses i activitats esportives de Catalunya, i busquem voluntaris que ens ajudin. Ens acompanyes? Necessitem persones voluntàries amb bona capacitat comunicativa, empatia, que els hi agradi caminar, córrer, la bicicleta i l’esport, amb ganes de col·laborar i ajudar. Amb disponibilitat per desplaçar-se per Catalunya. 
Contacte
Ens podeu enviar un email a erovira@fundaciongaem.org
Si voleu saber més
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!