TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat Projecte Dina en Companyia - Fundació Catalunya-La Pedrera

El projecte Dina en companyia ofereix un servei de menjador per a persones grans que viuen soles i que desitgen compartir aquest moment del dia amb d’altres persones en la seva mateixa situació. Aquest projecte garanteix un àpat diari saludable i equilibrat, que té en compte en la seva elaboració, les necessitats nutricionals de les persones.

Aquest projecte s’adreça a persones grans que viuen soles i que desitgen continuar amb els seus hàbits de vida, preservant la seva autonomia. Les persones grans troben als Espais Socials un punt de trobada i de relació amb d’altres participants, fomentant les relacions socials i prevenint situacions de solitud i aïllament. També gaudeixen d’un àpat saludable i equilibrat a un preu molt assequible, per sota dels preus de mercat.

Dedicació del voluntari/ària

Dedicació mínima un cop per setmana, es realitza en l’horari de migdies, de 12.30h a 15h aproximadament.

Tasques del voluntari/ària

Voluntaris per a la coordinació de l’espai de menjador i cuina, vetllant pel correcte funcionament dels processos.

Voluntaris per a la logística del projecte: emplatar, escalfar, servir, manteniment de l’espai de cuina i menjador

Voluntaris per a la dinamització del projecte i de l’espai de socialització

Lloc de realització del voluntariat

Els espais on actualment s’està desenvolupant aquest projecte són:

  • Barcelona – Borrell Nova obertura!!!!!!
  • Barcelona – Montbau
  • Barcelona – Prosperitat Nova obertura!!!!!!
  • Barcelona – Raval
  • Barcelona - Sagrada Família
  • Girona Nova obertura!!!!!!
  • Granollers
  • Mollerussa
  • Santa Coloma de Gramenet

Perfil del voluntari/ària

Persones majors de 18 anys, amb disponibilitat matins i/o migdies. Formació preferible, però no obligatòria) com treballador Social, Auxiliar de geriatria, grau mitjà d’assistència sociosanitària, infermeria, psicologia, etc...Amb un bon nivell de català i castellà.

Es requereix responsabilitat, capacitat de compromís i de treball en equip, amb vocació solidària, i amb interès i motivació per treballar amb gent gran i que disposin de les habilitats necessàries per vehicular activitats. Habilitats comunicatives, treball en equip, iniciativa, paciència, etc... No es requereix, tot i que es valorarà la participació anterior en accions voluntàries, així com l’experiència amb gent gran amb malalties pròpies del procés d’envelliment i en cuina i restauració.

Què oferim als voluntaris/àries

Com a voluntaris, està previst que es participi en una formació general, sobre les línies d’actuació de la Fundació Catalunya-La Pedrera i la funció dels Espai Socials, i el curs d’iniciació al voluntariat (si no s’ha realitzat prèviament). I una formació específica en Alimentació equilibrada i higiene alimentària.

Per a més informació sobre el voluntariat social de la Fundació Catalunya La Pedrera, pots consultar el nostre web:  www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/ca/content/voluntariat-social

Si estàs interessat a col·laborar amb nosaltres com a voluntari/ària, omple el formulari del nostre web www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/ca/content/voluntaris O bé envia un correu electrònic a impuls.social@fcatalunyalapedrera.com

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!