TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Nepal: Voluntaris i voluntàries per col·laborar a Barcelona - Associació Be Artsy

Be artsy és una associació que des de 2016 treballa a Nepal. Tot i ser jove, el projecte funciona i està consolidat. Es pot veure el desenvolupament del projecte a la web beartsy.org.

Es tracta del projecte Rato Baltin, que des de llavors ha anat creixent. Be artsy vol, a través de l’educació menstrual i sexual, i la comunicació artística, i proporcionant accés a recursos, treballar contra la vulneració de drets de nenes, noies i dones.

A zones rurals del Nepal, preval la tradició del chhaupadi, per la qual la comunitat aïlla les noies quan tenen la menstruació. A la web podeu tenir més informació, que Clara Garcia Ortés, responsable del projecte, recull durant la feina en forma de reportatge fotogràfic, i d’explicacions sobre les actuacions pel desenvolupament el projecte.

Volem seguir fent aquesta feina, i per això be artsy necessita voluntaris, demanem motivació. Ens cal suport en determinar i complir criteris de transparència, suport en comptabilitat per tancar aquests dos últims anys, suport en la sol·licitud d’ajudes privades i públiques. Estem fent un grup de voluntaris per treballar aquest novembre-desembre.

També vàries persones que coneguin wordpress, per millorar la web i fer canvis de plantilla, i contingut si cal, que quedi més bonica la pàgina :). També per canviar el protocol http a https.

Vàries persones que vulguin treballar els temes de xarxes socials, de redacció de texts, comunicació amb mitjans i socis, i muntatges d’exposicions i ajuda en la tria de fotografies. Per contactar, escriu a info@beartsy.org. Si no sou a Barcelona també podeu contactar. 
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!