TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Acompanya un infant o adolescent - AFEV Catalunya

Tens una tarda lliure a la setmana?

Acompanya un infant o adolescent i actua contra les desigualtats!  

EnTàndem és un projecte de mentoria social i educativa que treballa per fomentar el desenvolupament integral d'infants i joves, concentrant-se sobretot en les seves problemàtiques de fons, augmentant les igualtats d'oportunitats tant educatives com socials.

El voluntariat consisteix en acompanyar durant dues hores a la setmana a un infant o jove (de 8 a 16 anys) en situació d’exclusió social o que passa per un moment difícil per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. La sessió d’acompanyament és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, no és un reforç escolar.

La participació implica una formació prèvia obligatòria i sessions de valoració trimestrals. Cada voluntari/ària compta amb el seguiment i assessorament d’un referent professional.
Si t'agrada l'educació i la canalla no t'ho pensis més!

Diverses universitats valoren aquest compromís a la formació acadèmica.

PERFIL del VOLUNTARIAT: joves estudiants o acabats de graduar de 18 a 30 anys o persones en aquest rang d’edat que no estiguin estudiant.
TEMPORALITAT: Fins a principis de  juny de 2018 una tarda a la setmana.
LLOC: 10 barris de Barcelona i els municipis de Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

CONTACTE: voluntariat@afev.org / 633 26 46 26
Posa’t en contacte amb nosaltres i et convocarem a una sessió informativa a la nostra oficina o bé inscriu-te directament a les sessions informatives mitjançant aquest enllaç: https://goo.gl/forms/fHfLWBBM1JQuBTNY2

Per més informació sobre el projecte, consulta la nostra pàgina web (http://entandem.cat) o mira aquest reportatge de TV3 -2 minuts-  (https://www.youtube.com/watch?v=1efN7MWvURg) o de l’InfoK https://www.youtube.com/watch?v=wfFJZsoRAiE

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!