TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Taller de català per a dones en situació de vulnerabilitat social - Fundació Escó

Descripció de la Crida

Busquem persones per conduir, juntament amb altres voluntaris, el taller de català per a dones en situació de vulnerabilitat social del barri del Raval de Barcelona.

Jornada o temps de dedicació

Del 17 setembre 2018 al 21 de Juny, un o dos dies a la setmana (dilluns i/o dimecres) de 10h a 12h a més d'algunes estones de programació. Del 17 de setembre al 12 d'Octubre es realitzarà un període de formació en la mateixa entitat en l'horari del voluntariat i el taller amb les alumnes començarà la setmana del 15 d'Octubre.

Funcions
Programar i dur a terme activitats en català a través del joc, el teatre, la tertúlia, cançons... Es dóna molta importància al treball de les habilitats socials i comunicatives de tots els membres del grup.
Treball en equip amb la resta de voluntaris.

Requeriments

Majors de 18 anys amb capacitat per comprometre's tot el curs. Persona organitzada, amb capacitat de programar i dur a terme les activitats. Capacitat de treballar en equip i d'adaptació a les capacitats de les alumnes amb dinamisme i flexibilitat. Es valorarà experiència en formació d'adults, persones immigrades o en risc d'exclusió i possibilitat d'aplicar altres coneixements a l'aula: joc, teatre, cinema, fotografia, etc.

Contacte

Les persones interessades contactar amb Laia Fernàndez: laia.fernandez@fnesco.org

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!