TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Et mulles per l’esclerosi múltiple? - Fundació Esclerosi Múltiple

Et mulles per l’esclerosi múltiple el Diumenge 8 de juliol?

Enguany el Mulla’t celebra el seu 25è aniversari i ho celebrarem el Diumenge 8 de juliol a més de 600 piscines arreu de Catalunya. Ens agradaria poder comptar amb unes hores del vostre temps durant el matí.

Ajuda’ns a dinamitzar una piscina

Cerquem una piscina que s’adhereixi al Mulla’t a prop de casa vostra i animeu a la ciutadania a nedar metres solidaris alhora que veneu els nostres productes de marxandatge. Consulteu les piscines a www.mullat.fem.es o be envieu-nos un e-mail a msancho@fem.es

Voluntari a l’acte central de Barcelona

L’altra possibilitat per mullar-vos és l’acte central a Barcelona, pel qual necessitem voluntaris que estiguin a la platja de Sant Sebastià (Barceloneta) el Diumenge 8 de juliol de 7 a 12 h del matí. La tasca és ben senzilla, “reservar” un passadís entre el Club Barceloneta i la platja a la qual accediran els padrins de la campanya. Se us farà entrega de la tovallola del Mulla’t i quedareu protegits per un para sol que us donarem cada dues persones.

Tenim previst fer un senzill flash-moob que us ensenyarem i que convidarà a tothom a moure’s i mullar-se per l’esclerosi múltiple. Després teniu accés gratuït al Club Atlètic Barceloneta degudament identificats.

Què has de fer?

Envia’ns un e-mail a msancho@fem.es i explica’ns com t’agradaria mullar-te per l’esclerosi múltiple. Moltes gràcies!

Aquest any, els fons recaptats es destinaran als infants afectats per aquestes malaltia, ja que entre un 3% i un 10% es diagnostiquen en edat infantil.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!