TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Monitor/a - CAU La Trini

Descripció de l'entitat
CAU La Trini es una agrupació juvenil sense ánim de lucre que, a través del joc, vetlla per l'educació dels nens de Trinitat Nova, un barri obrer que no ofereix moltes oportunitats a la generació del futur. 
El nostre principal objectiu es promoure valors com el respecte, l'amor a la natura i el compromís amb el barri. Per això, quedam cada dissabte pel matí i realitzem activitats en el nostre espai, l'Insitut Escola Trinitat Nova (espai educatiu amb el que guardem relació). Per altre costat, una de les nostres aspriacions pel curs vinent es poder anar-nos de campaments.
En 4 mesos de vida, hem aconseguit comptar amb un equip de 6 monitors voluntaris i 20 infants. El problema es que hem tingut que tancar places a nens amb el mateix dret a formar part d'això per falta de voluntariat. Per això, per poder iniciar el nou curs a l'octubre amb el máxim número d'integrants, fem una crida a tot aquéll que vulgui formar part d'aquesta familia que estem creant.
 
Activitats a realitzar i dedicació
La disponibilitat que demanem depèn de la funció que es vulgui exercir. 
 
Monitor: El mínim que es demana es l'asistència al CAU cada dissabte de 11:00 a 13:30, ja que es important per el seguiment dels infants que el seu monitor vingui amb regularitat. A part, haurá de quedar amb antelació amb el seu equip per preparar les activitats, encara que aquest horari se'l gestiona cada equip amb llibertat. 
Per últim, altre cosa important (encara que no imprescindible) per formar part de l'entidad es la seva participació al CONSELL, una reunió setmanal en la que tots els membres del CAU s'encarguen de tomar decisions i iniciatives que ajuden a mantenir y fer creixer l'entidad. Aquesta reunió es fa cada dimecres de 20:00 a 21:30
 
Altres càrrecs: Como ja hem mencionat, qualsevol ajuda es benvingunda, i no només de monitors viu un CAU. Altres funcions com la d'administrador, secretari, Responsable Pedagógic, etc. son càrrecs que requereixen temps, i si un dels nostres  monitors, a més de portar la seva unitat, ha de tenir altre responsabilitat extra, pot ser una carga. Per això, també rebrem amb gratitud a tot aquéll que vulgui formar part de l'entidad amb un càrrec com els mencionats anteriorment.
 
Perfil de la persona voluntària
Buscquem joves motivats que creguin en aquest projecte y vulguin formar parte d'aquest gran cambi que esdevé el barri de Trinitat Nova. Encara que valorem l'experiencia, no ho veiem un requisit important, ja que el CAU es un lloc d'aprenentatge tant per nens como per joves. L'entitat concertarà una entrevista per explicar el projecto amb més detall.
 
Contacte
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!