TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat a l'escola d'estiu per a infants amb autisme i les seves families - Associació Autisme Barcelona Inclusió

Voluntariat a l'escola d'estiu per a infants amb autisme i les seves families
 
Descripció de l'entitat: L'Associació Autisme Barcelona Inclusió és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu fomentar la inclusió de les persones amb autisme. Els nostres projectes principals són l'escola d'estiu i l'escola de nadal, que fem en aquests períodes seguint el model social interactiu impulsat per l'Asociación Navarra de Autismo (ANA). Fem una crida per viure una experiència enriquidora a totes aquelles persones que vulguin col·laborar a un projecte formatiu intens, adquirir coneixements pràctics i directes sobre el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) així com viure un projecte il·lusionant.
 
Activitat a realitzar i dedicació: Necessitem voluntaris/es per formar part de l'equip multidisciplinar de l'escola d'estiu, format per 7 professionals. Demanem la participació a les dues setmanes de durada de l'escola (del 16 al 27 de juliol, de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30h) i de l'assistència a dos matins a concretar de formació específica sobre l'autisme i el model social interactiu. També demanem la col·laboració per muntar i desmuntar l'escola (un matí i una tarda a concretar).
 
Tasques: Les activitats que es duran a terme amb els infants, sota la supervisió i guia de les professionals, cada persona voluntària serà la persona de referència d'un infant. L'acompanyament a sortides fora de l'escola.
 
Perfil de la persona voluntària: Cerquem persones motivades per acompanyar i donar suport als infants amb autisme. Cerquem persones amb autonomia, amb ganes d'aprendre i, sobretot, motivades pel coneixement i la intervenció amb les persones amb autisme. Valorem que la persona voluntària tingui experiència amb infants i/o amb infants amb autisme, tot i que no és requisit per la participació. L'Associació realitzarà una entrevista prèvia per explicar amb més detall el projecte.
 
Contacte: Per apuntar-vos a l'escola o bé rebre més informació, envieu un correu electrònic a autismebarcelona@gmail.com
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!