TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntaris/es per Casal d’Estiu - Casal dels Infants

Nom de la crida: Voluntaris/es per Casal d’Estiu

Descripció de l’entitat: El Casal dels Infants és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 30 anys treballa per acompanyar a infants, joves i famílies en situació de desavantatge social per millorar la igualtat d’oportunitats per a tothom.

Desenvolupem projectes socioeducatius als barris de Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma, Badalona, Barcelona (Raval i Besòs) i Girona (Salt).

Activitat a realitzar i dedicació: Necessitem voluntaris/es per donar suport als Casals d'Estiu amb infants, adolescents i joves en situació de desavantatge social als barris del Raval (Barcelona), Santa Coloma, Badalona i Besòs-Mina. Demanem una col·laboració mínima d'una setmana, de dilluns a divendres de 9 a 17h. Pot realitzar-se des de l'última setmana de Juny fins l'última d'Agost.

Tasques: Les activitats que es porten a terme són l’acompanyament en les activitats lúdiques, a  les sortides a la platja, piscina, visites culturals i d'esbarjo, tallers lúdics, reforç escolar i menjador (dinar inclòs per voluntaris/es). Sempre donant suport als educadors responsables del projecte. Els voluntaris formaran part de l’equip educatiu dels projectes pel que, a més de l’acompanyament i el suport, podran implicar-se, proposar,  programar i dinamitzar activitats i els diferents grups d’infants. Els voluntaris esdevenen figures referents positives pels infants i les seves famílies.

Perfil del/la voluntari/a: Cerquem persones amb motivació per acompanyar a infants en situació de desavantatge social i les seves famílies. Cerquem persones dinàmiques, creatives, autònomes i amb capacitat per treballar en equip. No és necessària experiència però es valorarà coneixement i/o estudis relacionats amb el món de l’educació (educació social, Integració social, monitor/a de lleure, Pedagogia, etc.). L’entitat realitzarà una entrevista prèvia on es concretarà la disponibilitat i la zona geogràfica (barris on tenim presència) de fàcil accés pel voluntari/a.

Contacte: Per apuntar-vos a la crida o bé rebre més informació podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@casaldelsinfants.org o bé trucar al 93 317 00 13.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!