TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat intercanvi internacional - Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral

Activitat: Intercanvi Internacional 2018

Descripció: Aquest estiu, per divuitè any consecutiu, la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral organitza un Intercanvi Internacional per a joves i adults nacionals i estrangers afectats de paràlisi cerebral i joves sense discapacitat.

L’objectiu d’aquest intercanvi és treballar per la igualtat de drets i avançar envers la normalització de vida de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats afins, des de la coneixença mútua i la plena acceptació social, a través de la convivència les 24 hores del dia i amb l’esport adaptat com a llenguatge universal de comunicació.

Per a aconseguir-ho, participants amb paràlisi cerebral i sense cap discapacitat, d’orígens i realitats socials ben diferents, compartiran espais i activitats a temps complet durant set dies, enmig d’un entorn completament adaptat i sense distincions de cap tipus entre els participants.

Al mateix temps, el caràcter internacional de la trobada oferirà l’al·licient d’entrar en contacte amb persones de cultures, llengües i realitats ben diferents de la pròpia, enriquint d’aquesta forma l’intercanvi i la comunicació entre cultures.

Perfil del voluntari:  Amb edat a partir de 18 anys, persona alegre, comunicativa , ganes de aprendre coses noves i passar-s’ho be.

Lloc: Enguany es realitza Intercanvi a San Carles de la Ràpita, Tarragona  España, del 13 al 19 d’agost.

Per a més informació  envia'ns un correu a l'adreça projectes@fcpc.cat

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!