TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat pel dia mundial de conscienciació de l'autisme - Associació Aprenem

Ens posem en contacte amb vosaltres en motiu de la celebració del Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme que organitzem el pròxim diumenge 8 d'Abril !! 

Una festa sota el lema "Connecta't al blau" amb l'objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies. L'autisme és encara un trastorn molt desconegut, existeixen encara nombrosos mites i tòpics que pesen sobre les persones amb autisme i constitueixen veritable barreres per a la seva plena inclusió social.

Aquest any, també ho volem celebrar de la millor manera, i ho celebrem en 16 espais per Barcelona, on en cada un d'ells hi haurà una activitat oberta a fer, i d'altres adaptades per a les famílies d'Aprenem.

Els espais col·laboradors són els mateixos que l'any passat però hem incorporat de nous!!! Entre ells són el Museu de les Ciències Naturals, Museu Marítim, Museu Història Catalunya, el ZOO, les Golondrines, el Club Atletic Barcelona, el Club Natació Barcelona, l'Espai de Mar, el CEM MarBella, el Reial Club Marítim, VelaBarcelona, el Salting, CEM Olimpia...! 

Per això us animem a col·laborar en aquesta gran festa, on la vostre col·laboració és molt important per fer-ho possible!! On ens ajudareu a donar suport a les activitats, a venda de merchandising de l'entitat, i sobretot, a trencar els topics i mites del TEA!

Si esteu interessats en participar, us heu de dirigir a aprenem.atencio@gmail.com i estarem encantats de poder donar-vos mes detalls!

La festa serà de 9.00h a les 14.00h aproximadament i es necessiten voluntaris per estar als diferents punts d'activitat comentats anteriorment, per  a la organització i suport de les activitats i per la venta de merchandising de l'associació.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!