TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat música en tàndem - Associació Carmel Amunt

L'Associació Carmel Amunt treballa amb els veïns i veïnes del barri del Carmel i del Districte d'Horta-Guinardó, les entitats, equipaments, serveis del territori i amb l’administració autonòmica i local per tal de generar processos de participació i xarxes de relació que contribueixin a anar creant formes de treball conjunt al voltant de diferents temes/projectes d’interès comú amb l’objectiu d’impulsar processos de millora al nostre barri.

Actualment estem cercant voluntaris/es de mentoria social per a fer l'acompanyament a infants pre-adolscents un dia a la setmana.

Descripció

Els voluntaris/s han de participar en el projecte Música en Tàndem amb l’objectiu de promoure la salut mental, física i social dels infants i adolescents mitjançant dues estratègies: l’acompanyament educatiu dels pre-adolescents per part de voluntariat (mentors/es) i la promoció de l’activitat artística mitjançant l’aprenentatge de tècniques musicals.

Els voluntaris han de ser persones joves entre 18 i 30 anys disposades a fer de mentors tot acompanyant als pre-adolescents a partir d'una relació d'igual a igual per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. La sessió d’acompanyament és un espai per compartir, parlar, i/o fer diferents activitats culturals i educatives, no és un reforç escolar.

Perfil/Requisits

  • Es cerquen voluntaris/es que tinguin la capacitat d'empatitzar i crear una relació d'igual a igual i un vincle afectiu, de confiança i proximitat amb nois i noies pre-adolescents. - Es valorarà interès en projectes socials.
  • Realitzar una formació prèvia d'unes 10 hores de durada.
  • Els voluntaris/es hauran de tenir les següents capacitats/competències: capacitat d'aprenentatge, optimisme i entusiasme, organització i planificació, comunicació interpersonal, treball en equip, diplomàcia i “saber estar”.

Dedicació

Continua: requereix d'un compromís continuat durant al menys dos trimestres, de gener a juny. El projecte ja està iniciat i comptem que els voluntaris/es haurien de comprometre's fins el juny del 2018.

El número d'hores de dedicació setmanals seran de dues hores els dimecres a la tarda. Trimestralment es farà una reunió de seguiment.

Contacte

Carmel Amunt,

c/ LLobregós, 107, baixos. Tel.: 934290759 carmelamunt@carmelamunt.org

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!