TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntari amb dots d’actor - Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)

La Crida

Busquem un voluntari amb dots d’actor per a participar en un vídeo-espots per a visibilitzar la problemàtica de la pobresa energètica. La problemàtica afecta a homes i dones, i en un dels tres vídeo-espots volem que sigui un home la persona que pateix aquesta situació. Ens ajudes?

El rodatge es realitzarà el dissabte 16 de Desembre de les 10:00 a les 13:00 al C. Quevedo, 2 baixos a la seu de l’associació Benestar i Desenvolupament.

Estem preparant una campanya de comunicació en el marc de la setmana europea de lluita contra la pobresa energètica del 12 al 17 de febrer de 2018 amb l’objectiu de sensibilitzar, denunciar i promocionar la tasca de la xarxa de persones voluntàries d’Energia Justa. Estem realitzant tres vídeo-espots en clau humor per denunciar aquesta problemàtica.   

Contacte

Persona: Juli Carrere

Telf: 610 57 11 57

Mail: jcarrere@gmail.com

Qui som?

El Fuel poverty group neix l’any 2013 com a resposta a l’increment de la vulnerabilitat energètica associada a l’increment del preu de l’energia i la pèrdua de poder adquisitiu generalitzat derivat de la crisis econòmica. És una xarxa de persones i entitats implicades que ens hem unit per combatre la pobresa energètica des de tots els fronts en els que ens és possible. Som persones de l’àmbit de l’enginyeria, les ciències ambientals, les ciències socials, el voluntariat, l’activisme, etc. 

La xarxa és impulsada per una entitat social, l’Associació Benestar i Desenvolupament i una entitat experta en l’àmbit de la eficiència energètica, l’Associació ECOSERVEIS que volem se agents de canvi i transformació social perquè tots i totes puguem apoderar-nos com a consumidors actius i responsables en un model energètic a l’avast de tosts/es

Què volem?

El nostre objectiu és reduir la pobresa energètica i les seves conseqüències negatives (en la salut física i mental, en l’economia familiar i en l’àmbit relacional) en població més vulnerable augmentant l’eficiència de les seves llars, apoderant les persones com a consumidors actius i fomentant estratègies d’estalvi en les factures dels subministraments bàsics.

Els nostres valors

Democràcia energètica

Transformem el model energètic, en mans de grans empreses, en un que ens permeti participar activament i convertir-nos en consumidors/es informats/des i responsables.

Voluntariat

La implicació de la ciutadania es clau per a respondre a l’increment dels reptes i les necessitats socials que van sorgint.

Consum responsable

Promovem un ús de l’energia eficient per fer més amb menys. L’energia té un cost social, donat que els combustibles fòssils tenen efectes negatius en la salut i el medi ambient.

Prevenció de la pobresa

Prevenim situacions de vulnerabilitat social evitant que es cronifiqui la pobresa amb la implicació ciutadana i comunitària com a motor de canvi i transformació social.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!