TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntari/a per donar suport al Programa d’Habitatge - Fundació Mambré

La Fundació Mambré és una entitat que gestiona Habitatge Social per a persones en situació de vulnerabilitat. Actualment gestionem més de 170 pisos a Barcelona i rodalies. La Fundació Mambré està formada per Arrels Fundació, Centre d’Acollida Assis, Serveis Socials de Sant Joan de Déu i Filles de la Caritat.

Necessitem un voluntari/a per donar suport al Programa d’Habitatge de la Fundació Mambré, que es pugui desplaçar als pisos de la nostra Fundació per:

  • Estar present i atendre als tècnics de manteniment quan hi vagin a realitzar tasques de manteniment i supervisar la seva feina,
  • Estar present i atendre també als tècnics de les empreses de subministraments (aigua, llum, gas) quan hi vagin a realitzar altes/baixes dels subministres,
  • Coordinar-se amb el responsable d’Habitatge de la nostra Fundació per informar-lo de les reparacions o gestions realitzades.

La persona voluntària no ha de fer cap reparació ni manteniment, només estar present i atendre als tècnics. Si la persona té coneixements de manteniment, també pot supervisar la feina realitzada (no és un requisit imprescindible).

Cal tenir disponibilitat horària, ja que els horaris depenen de les visites del diferents tècnics, i disponibilitat per desplaçar-se, ja que tenim pisos a Barcelona i rodalies.

Contactar amb
Lourdes Zambrana

Fundació Mambré

Tel. 93 302 19 81

lzambrana@fundaciomambre.org

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!