TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Suport assignatures batxillerat - Asperger Fundació Friends

Asperger Fundació Friends necessita voluntaris/es per ajudar en diferents assignatures de batxillerat

La fundació

Asperger Fundació Friends té la finalitat d’ajudar a persones amb el Trastorn de l’Espectre Autista a adquirir i enfortir la seva integració i inclusió educativa i laboral, facilitant la seva adaptació en entorns socials.

El servei EducaFriends dona un acompanyament i suport psicopedagògic a alumnes TEA en els seus estudis de secundària, batxillerat, graus mitjà i superiors i anglès, en centres situats en Barcelona, Castelldefels, Mataró i Manresa.

Demanda

Des de l'Asperger Fundació Friends necessitem un/a voluntari/a per a fer suport en les assignatures de Matemàtiques i Llatí de Batxillerat. Ambdues assignatures estan plantejades en format on-line i aquí ja contem amb el material i llibres d'ajuda necessaris.

Aquest voluntariat es realitzaria en unes 2-4 hores setmanals, en horari a convenir amb el/la voluntari/a entre les 9:00 i 14:00 i amb una duració de tot el curs escolar.

Perfil del/la voluntari/a

Persona amb coneixements de Matemàtiques i Llatí de Batxillerat i recursos i/o motivació per a treballar amb alumnes amb necessitats educatives especials.

Contacte

educafriends@fundaciofriends.org

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118
HORARIS: de dll a dv de 9 a 20 h
(Fins el 25/1. Un cop finalitzat el període de subvencions de l'Ajuntament de BCN, recuperarem l'horari habitual: de 9 a 18 h)
tjussana@bcn.cat
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!