TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Mentoria a través de la fotografia - Punt de referència

Mentoria a través de la fotografia

Entitat

Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport als nois i noies que surten dels centres de protecció de menors i han d’emprendre la seva vida adulta.  

Descripció de la demanda

GR 16- 18 és un projecte de mentoria grupal a través de la fotografia que posa l'atenció en un moment clau en la vida dels joves acollits en centres de protecció, els dos anys abans de la majoria d’edat.

Les persones voluntàries tindran com a tasca principal acompanyar i guiar als joves assignats a millorar les seves competències personals, emocionals i socials, amb l’aprenentatge de la fotografia com a vehicle per a la construcció d’un vincle de confiança.

Requisits
Busquem persones de 25 a 30 anys, amb interès i coneixements previs de fotografia, disposades a compartir sabers sobre aquesta disciplina i acompanyar en el procés d’aprenentatge i creixement a joves acollits en centres de protecció. Aquest procés d’acompanyament serà guiat i acompanyat, per la tècnica responsable del projecte.

Disponibilitat personal

Dues hores els dimarts a la tarda (de 17-19h), una hora de seguiment presencial al mes amb la tècnica del projecte i assistència a dues trobades grupals al llarg de tot el curs escolar. Des del mes d’octubre del 2017 al juny del 2018.

Data d'inici del voluntariat: 24/10/2017

Data límit d'inscripció a la demanda: 18/10/2017

 

Per a més informació podeu contactar amb l'entitat a voluntariat@puntdereferencia.org o bé al 93.329.74.27

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!