TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Coordinadors/es per camps de voluntariat - Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI)

Busquem coordinadors/es pels camps de voluntariat al setembre i octubre!

Has fet un camp de voluntariat amb l'SCI? Aquest any tens l'oportunitat de coordinar-ne un al territori!

Camps de voluntariat a Sant Salvador de Guardiola, Barcelona i la Vall de Siarb necessiten coordinadores per al mes de setembre i octubre!

Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d'algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d'un grup de voluntaris i voluntàries d'arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si estàs interessat/ada escriu-nos un correu a incoming@sci-cat.org especificant quin camp t'agradaria coordinar!

Necessitem persona coordinadora pels següents camps:

Convivint amb la diversitat intel·lectual

del 25 de setembre al 8 d'octubre a prop de Manresa

Descripció del projecte (tasques i objectiu): Les persones voluntàries conviuran en una residècia amb persones amb diversitat intel·lectual. Les seves tasques consistiran en donar suport a les rutines de la residència, així com tasques manuals relacionades amb la cura de l'espai, organitzar activitats per a les usuàries, renovar i rehabilitar espais públics, tasques de suport en l'elaboració de formatges, i altres...

Fira d'Economia Social i Solidària

Del 14 al 24 d'octubre a Barcelona

Descripció del projecte (tasques i objectius): Les voluntàries donaran suport en la logística i preparació de la Fira d'Economia Social i Solidària que tindrà lloc a Barcelona del 20 al 22 d'octubre i en la preparació també del Festival Esperanzah (13-15 octubre). Ambdós projectes tenen a veure amb la promoció d'altres maneres d'entendre i utilitzar l'economia, així com amb la descoberta d'alternatives al sistema econòmic actual.

Recuperant els antics camins dels Pirineus

Del 16 al 26 d'octubre a la Vall de Siarb

Descripció del projecte (tasques i objectiu): L'objectiu del projecte és el manteniment i la recuperació dels camins antics al voltant del poble de les Llagunes. Aquests camins antigament tenien un ús rural, però en l'actualitat han passat a ser espais d'excursionisme i de gaudi de la natura.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!