TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
El valor afegit de TJ

Marca TJ = valors del centre + Gestió associativa + generació de coneixement + model d’actuació propi.

Els valors que inspiren l’acció del centre són:

  • La vocació de servei públic.
  • La participació activa del teixit associatiu.
  • L’eficiència i l’eficàcia del projecte.
  • La proximitat i treball en els barris i districtes.
  • La coherència i la transparència.
  • La coresponsabilitat i la cooperació.

Què ens fa diferents?

La gestió cívica del centre per part del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), la confederació que agrupa les principals federacions d’associacions de la ciutat. Això permet que, a través del CAB, siguin les pròpies associacions de la ciutat les que decideixin sobre els serveis de suport al sector que ofereix l’administració local. Des del CAB es treballa per tal que qualsevol entitat de la ciutat pugui proposar i dir la seva sobre els serveis que ofereix el centre.

El model d’actuació: en base al coneixement i model de gestió associatiu disposem d’un marc de treball propi sota el qual es dissenyen i es presenten els diferents serveis que oferim des de la globalitat i la transversalitat, amb l’objectiu d’ajudar a les associacions de la ciutat a aconseguir un bon funcionament. Una eina adaptable a la singularitat i a la realitat de cada associació. Conegueu-la a “ Com ajudem a les associacions de BCN?

La generació de coneixement: El treball amb les associacions i amb els diferents serveis municipals ens aporta coneixement del seu funcionament i de les seves necessitats, que compartim i retornem al propi moviment associatiu i fem extensiu a tècnics municipals i a d’altres agents. A la vegada, aquest coneixement també ens serveix per reorientar l’oferta de serveis i recursos del centre.

Més informació
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

Segueix-nos!