TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Subvencions i premis

Recopilem totes les convocatòries de finançament vigents

PREMIS AFA

Convoca: Asociaciones y Fundaciones Andaluzas (AFA)

Objecte:

Els Premis AFA pretenen destacar la tasca de les fundacions i les associacions declarades d'utilitat pública que contribueixin de manera significativa al desenvolupament dels diferents sectors de la societat per tal que el seu esforç quedi reconegut, no solament pel Tercer Sector, sinó per la societat en el seu conjunt.

Amb aquest premi, es vol reconèixer el treball d'aquestes organitzacions tenint en compte el grau de compliment dels seus fins, la repercussió i la qualitat de les activitats, així com la diversitat en fonts d'ingressos, solvència i sostenibilitat econòmica.Termini de presentació: 29/05/2020

Més informació

TJ et recorda
Segueix-nos!
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dv de 10 a 18 h.