Contacta amb Torre Jussana
IMPORTANT: A causa de la crisi sanit√†ria pel COVID-19 i seguint les indicacions municipals, el centre est√† tancat al p√ļblic‚Äč, des del passat 16 de mar√ß. Tot i aix√≤, seguim a disposici√≥ de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes a trav√©s dels seg√ľents canals:
Tel. 932 564 118
Horaris:
De dll a dv de 10 a 18 h.
tjussana@bcn.cat
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30

Torre Jussana
Subscriu-te al TJExpress

√Čs el butllet√≠ electr√≤nic quinzenal de Torre Jussana. Rebr√†s al teu correu tota la informaci√≥ per a les associacions que genera el centre i estar√†s al corrent de tots els serveis que oferim i de les ofertes de treball, crides de voluntariat i ofertes de materials i espais que oferim.

Només cal que omplis el formulari d’inscripció. Escull el formulari de subscripció segons si vols subscriure un correu de l’entitat o si vols subscriure un correu electrònic personal.

Els camps marcats amb * són obligatoris

Avís legal

D‚Äôacord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones f√≠siques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Consell d‚ÄôAssociacions de Barcelona (CAB) amb la finalitat d‚Äôenviar-vos informaci√≥ sobre serveis i activitats de Torre Jussana ‚Äď Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona, gestionat pel CAB. Tret d‚Äôobligaci√≥ legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.
Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.

Més informació
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanit√†ria pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre est√† tancat al p√ļblic‚Äč, des del passat 16 de mar√ß. Tot i aix√≤, seguim a disposici√≥ de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els seg√ľents tel√®fons i correus electr√≤nics (hem habilitat diversos tel√®fons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCI√ď AL P√öBLIC
De dll a dv de 10 a 18 h.

Segueix-nos!
Torre Jussana
Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 Barcelona
932 564 118 | tjussana@bcn.cat
Com arribar-hi?
Avís legal