TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Els dies 26 i 27 de setembre se celebrarà a la Pl. Catalunya una nova edició de la festa de l'Associa't! Ja podeu inscriure-hi les vostres propostes d'activitats. El termini per fer-ho es tancarà el proper 14 de maig. 

Llegir més

Des de la Comissió de Cures de TJ s'ha engegat el projecte "Cuidem-nos ara i sempre" per potenciar l'ètica de les cures a les entitats. Cada 15 dies us proposem un repte en aquest sentit. Si llegiu més, coneixereu la segona proposta que us fem.

Llegir més

Les trobades, que es realitzaran per videoconferència, tenen per objectiu iniciar un anàlisi de la gestió econòmica i el finançament de les associacions i les federacions del país. Si voleu participar-hi ja podeu fer la sol·licitud!

Llegir més

Les entitats que durant l’any 2019 hagueu tingut un volum d’operacions no superior a 600.000 euros tindreu fins el 20 de maig per presentar i ingressar les declaracions i autoliquidacions tributàries que vencien entre el 15 de març i el 20 de maig de 2020. 

Llegir més

La crisi del COVID19 ha obligat les organitzacions a adaptar i digitalitzar el seu funcionament. Una de les conseqüències és que ara les reunions s'han de fer telemàticament. Us oferim algunes idees per tal de treure el màxim profit de les reunions ...

Llegir més

Ja tenim més de 800 respostes d'entitats però si encara no heu respost us demanem que ho feu! Ens ajudarà a desenvolupar estratègies que responguin eficaçment a necessitats reals del conjunt del sector. Teniu temps per respondre fins aquest diumenge 3 de ...

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter