TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Deixem enrera l’any 2015, però el 2016 comença amb moltes i interessants activitats per a les associacions de la ciutat, algunes de les quals ja tenen data. Us en fem cinc cèntims per tal que ja us les pugueu reservar.

Llegir més

Les noves instal·lacions s’obriran el proper mes de juny i inclouran una àrea de banys i un espai de relaxació. Per accedir-hi gratuïtament caldrà acreditar ser d’una Junta Directiva o d’un equip de treball associatiu i haver participat en ...

Llegir més

Amb motiu de les festes nadalenques, l’equipament restarà tancat les tardes dels dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener. La resta de dies laborables el centre mantindrà el seu horari habitual.  

Llegir més

A Torre Jussana iniciem el 2016 amb 17 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. Inscripcions ja obertes per a la Formació d'Hivern 2016!

Llegir més

És el títol de la nova Guia d'Assessorament de TJ, corresponent al mes de desembre 2015. Hi recopilem idees i recomanacions per fer un bon treball abans, durant i després de l’assemblea.

Llegir més

Si no podeu venir a la sessió informativa sobre les subvencions per activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2016, seguiu-la per streaming a la pàgina especial de la web de TJ sobre aquesta convocatòria. 

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter