TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Aquest 2016 continuem amb les rutes associatives mensuals pels barris de Barcelona. El dissabte 20 de febrer coneixerem el teixit associatiu de les Corts. Convidem a tota la ciutadania a assistir-hi!

Llegir més

Del 21 al 24 de gener l’edifici de la Fabra i Coats acollirà la 1a Mostra del Patrimoni Immaterial de Barcelona. Torre Jussana hi participarà amb un estand informatiu i amb propostes formatives gratuïtes dirigides a les entitats culturals de la ciutat.

Llegir més

Deixem enrera l’any 2015, però el 2016 comença amb moltes i interessants activitats per a les associacions de la ciutat, algunes de les quals ja tenen data. Us en fem cinc cèntims per tal que ja us les pugueu reservar.

Llegir més

Les noves instal·lacions s’obriran el proper mes de juny i inclouran una àrea de banys i un espai de relaxació. Per accedir-hi gratuïtament caldrà acreditar ser d’una Junta Directiva o d’un equip de treball associatiu i haver participat en ...

Llegir més

Amb motiu de les festes nadalenques, l’equipament restarà tancat les tardes dels dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener. La resta de dies laborables el centre mantindrà el seu horari habitual.  

Llegir més

A Torre Jussana iniciem el 2016 amb 17 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. Inscripcions ja obertes per a la Formació d'Hivern 2016!

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118
HORARIS: dll-dv de 9 a 18 h.
tjussana@bcn.cat
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter