TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

"Enfortiment associatiu” és un projecte de Pla de Barris i Torre Jussana, que dona suport a les entitats que promouen la vida associativa dels barris. Voleu saber per què la força transformadora és a la suma d'esforços?   

Llegir més

S'acosta la Festa de l'Associa't amb més presència a la ciutat que mai. Gaudirem d'una festa a quatre emplaçaments, un espai destacat al centre de la ciutat i l'emissió de Ràdio Associa't en directe el 24, 25 i 26 de setembre!

Llegir més

L’Ajuntament ha publicat la Convocatòria de subvencions per a projectes culturals de caràcter puntual, destinada a iniciatives que tenen com a objectiu el desenvolupament d’activitats i/o projectes singulars i excepcionals.  

Llegir més

Fresca, actualitzada i d’impacte. La formació d’estiu (#TJENXANCLETES) que ofereix cada any Torre Jussana a totes aquelles entitats i col·lectius sense ànim de lucre que volen portar el canvi a les seves organitzacions, ja és aquí!

Llegir més

L'agenda del teixit associatiu de Barcelona, el Quèdequè, ha quedat finalista en la categoria de mitjà de comunicació digital.

Llegir més

El 16 de setembre es transformaran diferents zones d’estacionament públic de la ciutat en parcs i jardins. Si hi voleu participar, inscriviu-vos abans del 9 de juny.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
de dll. a dj. de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dv. de 10 a 18 h

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dj. de 9 a 21 h i dv. de 9 a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter