TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

COGESTIONAT AMB: CAB
COGESTIONAT AMB:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

L'equipament tancarà les seves portes a les 14h. Enllacem una pàgina web especial sobre la festivitat amb totes les revetlles i activitats que es realitzen a Barcelona. 

Llegir més

Només hi apareixen aquells casos en els que la resolució provisional indicava que calia entregar documentació i els que van presentar reformulacions o al·legacions. Us recordem aspectes importants a tenir en compte de cara a la justificació.

Llegir més

Viquipèdia per associacions, com fomentar les relacions assertives, gamificació i infografies són les temàtiques de les 4 formacions que hem preparat. Inscripcions obertes. No us quedeu sense places!

Llegir més

Conegueu quins llibres hem incorporat recentment a aquesta biblioteca sobre associacionisme, voluntariat, participació i d’altres qüestions relacionades.    

Llegir més

Agafeu l’agenda! Us hem recollit algunes propostes en les quals les associacions són les protagonistes o que poden ser especialment útils per millorar el funcionament associatiu.

Llegir més

Oferim suport, eines i recursos per afrontar-los, a través d’un procés personalitzat i atès per professionals especialitzats en la gestió alternativa de conflictes i en el teixit associatiu.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118
Dll-Dv de 10 a 14 i de 17 a 20
tjussana@bcn.cat
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter