TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Obert el termini per sol·licitar paradeta per Sant Jordi en espais representatius de la ciutat

14-02-2020

S'acosta Sant Jordi, un dia bonic i especial com n'hi ha pocs que, a més, moltes entitats aprofiten per obtenir uns ingressos propis posant una paradeta de roses o llibres al carrer. 

Si teniu en ment fer-ho, us informem que l'Ajuntament ja ha obert el termini per presentar les sol·licituds d'instal·lació de parada per Sant Jordi, en aquest cas en espais representatius de la ciutat. Aquesta sol·licitud cal fer-la de manera telemàtica, amb certificat digital. Consulteu quins són aquests espais en cada districte i accediu al tràmit per fer la sol·licitud. El termini per fer-ho es tancarà a les 15 h del proper 28 de febrer.

Pel que fa a les sol·licituds en espais lliures, el termini per fer-les s'obrirà a les 15 h del 2 de març fins a les 15 h del 2 d'abril. La sol·licitud també s'ha de realitzar telemàticament, amb certificat digital.

Pàgina amb tota la informació sobre el permís d'ocupació de la via pública amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2020

Recordem que la venda de productes és una activitat econòmica i que, per tant, cal complir amb les obligacions fiscals que comporta. Per a més informació sobre fiscalitat associativa podeu contactar amb TJ (tjussana@bcn.cat, 93 256 41 18) o consultar les publicacions sobre economia i fiscalitat que hem editat. 

Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda