TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Nova sessió informativa per associacions sobre com obtenir i utilitzar el certificat digital

30-10-2018

Com ja hem informat en els darrers mesos, a partir d'aquest mes d'octubre del 2018 la llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques obliga a totes les persones jurídiques a relacionar-se amb l’administració pública per mitjans electrònics.

Per tant, les associacions ja heu de disposar del certificat digital per tal de poder realitzar tràmits tan habituals com sol·licitar subvencions o pagar impostos.

Des de Torre Jussana estem oferint recursos i coordinant la realització de sessions informatives sobre com obtenir i com utilitzar el certificat digital. 

Tenim preparada una nova sessió informativa. Serà el 29 de novembre, a les 18 h a Torre Jussana. En aquesta sessió s'exposarà quins certificats digitals hi ha, per a què serveix cadascun i s'aprofundirà en com sol·licitar el certificat digital que expedeix la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre, entre d'altres qüestions. 

Consulteu el programa complet i feu la vostra inscripció.

També podeu consultar aquesta web especial amb tota la informació i recursos sobre el certificat digital i com sol·licitar-lo.

Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda