TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

S'engega la 4a edició de l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

21-02-2018

Per quart any consecutiu, La Confederació, l’organització empresarial que representa les entitats no lucratives socials que presten serveis d’atenció a les persones d’arreu de Catalunya, impulsa la realització i la publicació de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya.

La recerca es realitza a través de la col·laboració amb l’Observatori del Tercer Sector (OTS) i amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L’estudi ha engegat la seva fase de treball de camp. Per tant, des de La Confederació es fa una crida a totes les entitats socials del país a respondre el següent qüestionari.

 

Coordinació amb El Panoràmic

En aquesta 4a edició, s’ha apostat per la coordinació amb El Panoràmic, la recerca de referència sobre el sector no lucratiu a Catalunya. Per tal de facilitar la resposta, totes aquelles entitats que hagin participat en El Panoràmic (i no ho hagin fet en anteriors edicions de l’Anuari d’Ocupació) només cal que contactin amb l’equip de l’OTS per tal de recuperar les respostes i contestar només les preguntes específiques de l’enquesta de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social.

Per aquesta qüestió podeu contactar amb l’equip de l’OTS al correu anuariocupacio@observatoritercersector.org, amb l’assumpte “participant en Panoràmic”.

 

També heu de saber què...

Hi ha d’altres qüestions destacades per aquesta 4a edició de l’Anuari. Són les següents:

  • Les entitats que van participar en l’edició 2017 poden sol·licitar un enllaç personalitzat al qüestionari amb les dades d’edicions anteriors que no s’han modificat. Per fer la sol·licitud cal enviar un correu a l’adreça anuariocupacio@observatoritercersector.org.
  • Enguany, en paral·lel al treball de camp quantitatiu, es dissenyaran un conjunt d’accions qualitatives de tot tipus que permetran complementar la informació recollida amb els qüestionaris i enriquir la recerca.
  • Si sou una federació membre de la Confederació i es recull un volum rellevant de respostes de les vostres entitats, podreu disposar d’un informe específic que us pot ser útil per comparar amb les dades globals del sector.   

Més informació sobre aquesta 4a edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2018

Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda