TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Subvencions Ajuntament de BCN 2018: Presentació de sol·licituds del 28 de desembre al 25 de gener

04-12-2017

L'edició 2018 de les subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l'Ajuntament de Barcelona ja té termini de presentació de sol·licituds. Serà del 28 de desembre d'aquest 2017 al 25 de gener del 2018

A l'espera de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), ja s'ha publicat a la web de l'Ajuntament diversos documents informatius relatius a la convocatòria, per tal que les entitats pugueu anar preparant els projectes a presentar. Entre d'altres hi trobareu les bases sobre les qual es regeix, el llibret amb tota la informació sobre la presentació i la justificació dels projectes, així com el calendari amb les diferents sessions informatives per districtes i sectors (A Torre Jussana s'hi realitzarà una sessió informativa el proper divendres 12 de gener).

 

Principals novetats de la convocatòria 2018

Les principals novetats de la convocatòria d'enguany són les següents:

Un any més Torre Jussana serà el punt d'informació per a les entitats de la ciutat (932 564 118, tjussana@bcn.cat). Properament publicarem un especial sobre la convocatòria amb més informació, respostes a preguntes més freqüents i documents de suport.

Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda