TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

COGESTIONAT AMB: CAB
COGESTIONAT AMB:
CAB
Estigues al dia

8 de juny: Presentació de #ElPanoràmic de les Associacions 2016. Inscripcions obertes!

16-05-2017

El proper dijous 8 de juny, de les 18 h a les 19:30 h, es realitzarà l'acte de presentació de El Panoràmic de les Associacions 2016, en aquesta ocasió a Cotxeres de Sants (c. de Sants, 79). Com en l'anterior edició, enguany el Panoràmic no només se circumscriu a la ciutat de Barcelona sinó que, a més de les dades de ciutat i dels diferents districtes, incorpora resultats referents al conjunt de Catalunya.

Formulari d’inscripció

L'informe que recopilarà les principals dades extretes del treball de camp, en el qual hi han participat més de 2000 entitats, es publicarà online a través de la col·lecció "Dossiers Barcelona Associacions" de Torre Jussana.

Amb la recerca que es realitza a través de El Panoràmic es pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions sense ànim de lucre en la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, de la seva funció i evolució i de les activitats que desenvolupen. En darrer terme, l’objectiu de l’estudi és facilitar coneixement sobre el sector per tal de contribuir a l’enfortiment de les entitats.

Convidem a totes les associacions a venir a conèixer les principals dades sobre l'associacionisme de la ciutat i del conjunt del país que es desprenen d’aquest estudi. La inscripció a l’acte de presentació és gratuïta.

 

Més informació

Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda