TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
#TJFormació estiu 2020

Aquest estiu us tornem a oferir una proposta formativa diferent. Com l’any passat, en xancletes, a la fresca i amb la diferència que enguany haurem de tenir la mascareta ben a prop.

Hem tornat a preparar una jornada pensada per tal que pugueu gaudir de temàtiques que no tractem durant l’any. Tindreu una conferència inaugural, enguany sobre joc, actitud lúdica i gamificació, i després podreu triar entre tres tallers diferents.

15 de juliol – Torre Jussana (Av. Del Cardenal Vidal i Barraquer, 30)

PROGRAMA

9:15 h Inici i presentació

9:30 h Sessió inaugural

Joc i actitud lúdica per a associacions en temps d’incerteses

Jugar és la manera natural que tenim d'aprendre i de fer-ho en equip, i una oportunitat única de créixer i gaudir junts. Descobriu i compartiu amb d’altres associacions què és l'actitud lúdica i com pot ser molt útil per extreure aprenentatge de la crisi actual.

PONENTS

11 h Esmorzar

11:30 h Tallers simultanis (A escollir-ne un. Es realitzaran a la fresca, als patis exteriors de TJ)

Taller 1: El pacte del temps; per uns horaris més igualitaris, saludables i eficients al tercer sector

En aquest taller s’hi exposarà el projecte del Pacte del Temps a Barcelona, per tal d’identificar possibles millores en relació amb una organització del temps més saludable, igualitària i eficient, i la seva implementació pràctica a les entitats. 

PONENTS

Taller 2: Estratègies per a la conciliació de les persones de l’entitat i les necessitats de l’organització

En aquesta proposta coneixerem algunes estratègies que permetin mantenir les cures de les persones de l’organització, així com atendre les necessitats de les entitats en l’actual situació de crisi i distanciament social.

PONENTS

Taller 3: Com fer una campanya de captació amb pocs recursos?

Davant de situacions excepcionals cal més que mai fer xarxa amb l'entorn per donar resposta a les necessitats de les entitats socials. Compartirem els elements clau per crear una campanya d'implicació i captació de fons de manera àgil i sostenible amb els recursos disponibles.

PONENTS

13:00 h Tancament

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!