FONS DOCUMENTAL

El Fons Documental Associatiu és una iniciativa de Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions, amb el suport de la Biblioteca General de l'Ajuntament de Barcelona, que té com a objectius recopilar i difondre els documents i bibliografies especialitzats en el món associatiu, el tercer sector, les polítiques públiques sobre participació ciutadana, i altres temàtiques com ara els comportaments i actituds socials. A la vegada, es complementa amb una sèrie de recursos temàtics per a millorar el funcionament de les entitats, com ara exemplars sobre comunicació, governança, comptabilitat, etc.

El Fons Documental Associatiu, que compta amb més de 600 exemplars, també reforça els serveis de Torre Jussana oferint bibliografia complementària a la formació i als assessoraments que es realitzen.

fòrum
fòrum

Els principals destinataris del Fons Documental Associatiu són:

 • Persones (socis/es, voluntaris/es, professionals) vinculades a associacions, fundacions i cooperatives.
 • Estudiants i investigadors/es sobre l'associacionisme, el tercer sector, les polítiques públiques sobre participació, etc.
 • Professionals de l'administració pública i altres sectors interessats en aquestes temàtiques.

Els serveis que ofereix el Fons Documental són:

 • Préstec de Llibres

  El préstec de llibres del Fons Documental Associatiu és gratuït. Per a efectuar el préstec, cal adreçar-se personalment a Torre Jussana dins de l'horari d'obertura del centre.
  Podeu consultar els títols del Fons Documental de Torre Jussana accedint al Catàleg Col·lectiu de la Biblioteca General (CBAB). Per fer una cerca concreta cal seguir els següents passos:
  • 1-Fer clic a Cerca avançada
  • 2-A Formulari de cerca indicar els camps pels quals voleu realitzar la cerca.
  • 3-A Limita per accedireu als menus per limitar la vostra cerca. En el menú Localització seleccioneu Torre Jussana
  • 4-Fer clic a "Cerca"
  També podeu consultar tot el llistat del catàleg complet de Torre Jussana.

 • Recopilació i difusió de continguts: recomanacions, darreres novetats, etc...

  Trimestralment el Fons Documental Associatiu publicitarà les darreres adquisicions i les publicacions més destacades en un dels butlletins TJExpress que enviem setmanalment. Si vols rebre'l, subscriu-te al TJExpress en el següent enllaç..

  A més, el Fons editarà puntualment butlletins temàtics que recopilaran els títols disponibles.

 • Presentacions de publicacions

  Una altra tasca que vol desenvolupar el Fons Documental és la presentació de llibres i la realització de debats a l'entorn d'aquestes.

Feu-nos arribar les publicacions de la teva organització!

El Fons Documental es nodreix i s'actualitza mitjançant l'adquisició de nova bibliografia i les donacions d'entitats, administracions públiques, altres organitzacions i particulars. Si voleu fer-nos arribar les publicacions de la vostra organització per incloure-les en el Fons Documental pots contactar amb nosaltres per telèfon (932564118) o per correu electrònic (tjussana@bcn.cat).

Contacta amb Torre Jussana

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
de dll. a dj. de 10 a 15 h i de 16 a 20 h. Dv. de 10 a 18 h

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algún servei cal sol·licitar cita prèvia:HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dj. de 9 a 21 h i dv. de 9 a 20 h.

Catàleg fons documental
Torre Jussana
Subscriu-te al TJExpress

És el butlletí electrònic quinzenal de Torre Jussana. Rebràs al teu correu tota la informació per a les associacions que genera el centre i estaràs al corrent de tots els serveis que oferim i de les ofertes de treball, crides de voluntariat i ofertes de materials i espais que oferim.

Només cal que omplis el formulari d’inscripció. Escull el formulari de subscripció segons si vols subscriure un correu de l’entitat o si vols subscriure un correu electrònic personal.

Els camps marcats amb * són obligatoris

Avís legal

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) amb la finalitat d’enviar-vos informació sobre serveis i activitats de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona, gestionat pel CAB. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.
Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.

Més informació
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
de dll. a dj. de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dv. de 10 a 18 h

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dj. de 9 a 21 h i dv. de 9 a 20 h.

Segueix-nos!
Torre Jussana
Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30 - 08035 Barcelona
932 564 118 | tjussana@bcn.cat
Com arribar-hi?
Avís legal