TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Ofertes de treball

Convocatòria d’una plaça d’expatriat/da al Senegal - Fundació Món-3

Enviar CV's a mon-3@mon-3.org fins el 18-10-2019 a les 23:59

Context

La Fundació Món-3 es va crear fa 30 anys per lluitar contra les desigualtats i contribuir a garantir els drets humans en totes les seves dimensions. La seva concepció pretén, des del món universitari, sensibilitzar la societat sobre la seva responsabilitat en el manteniment d’un sistema econòmic a nivell mundial que fa més profundes les injustícies i desigualtats, i promoure la solidaritat amb els pobles afavorint transformacions socials i econòmiques per un desenvolupament humà sostenible.

La Fundació Món-3 porta més de 10 anys treballant de forma contínua a la regió de Saint Louis, al nord del Senegal, desenvolupant accions d’apoderament de dones i joves en zones rurals, en col·laboració amb les autoritats locals, els serveis tècnics de l’Estat i el món acadèmic.

En el marc del desenvolupament de les activitats en curs i previstes per al proper any, la Fundació Món-3 està buscant una persona amb experiència en projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit del desenvolupament rural per a la plaça de representant al país.

La persona haurà de supervisar l’equip local; coordinar l’execució tècnica i financera dels projectes (PAPEF-Podor i GOLDEGENMery) en relació amb les contraparts locals i les entitats col·laboradores, segons els procediments interns de Món-3 i els requeriments específics dels finançadors; i participar en l’estratègia de cooperació de Món-3 a la regió.

És imprescindible un alt nivell de francès i castellà; experiència comprovable en el cicle de gestió de projectes i en l’eina del marc lògic; i experiència en formulació de projectes per als principals finançadors catalans, espanyols i europeus.

Es valorarà experiència prèvia al Senegal; experiència de treball amb actors institucionals: ajuntaments, serveis tècnics de l’Estat, universitats…; coneixements específics sobre l’enfocament de gènere; capacitat de redactar en català.

Condicions

  • Tipus de contracte: obra i servei (9 mesos renovables)

  • Jornada: completa

  • Retribució: segons les taules salarials de la Fundació Món-3

  • Data d’incorporació: novembre de 2019

  • Lloc de treball: Saint Louis – Senegal, amb missions de seguiment al departament de Podor

Presentació de la sol·licitud

Les persones interessades a participar en aquesta convocatòria hauran d’enviar un currículum vitae (màx. 2 pàgines) i una carta de presentació en català, castellà o francès explicant les motivacions per presentar-se a aquesta convocatòria i el motiu pel qual es consideren un candidat/a idoni per a la plaça (màx. 1 pàgina).

Les candidatures hauran d’enviar-se per correu electrònic a mon-3@mon-3.org amb la referència “SENEGAL 20 – MON3” a l’assumpte.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 18 d’octubre de 2019 (no s’acceptaran les sol·licituds rebudes després de les 23:59).

La Fundació Món-3 només es posarà en contacte amb les persones pre-seleccionades per concertar una entrevista personal.

Com publicar una oferta de feina?
Envia un correu electrònic amb l’oferta en un arxiu de text a tjussana@bcn.cat
TJ et recorda
Segueix-nos!
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30