TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Ofertes d'espais

SCI Catalunya

“La Vaqueria de l’SCI Catalunya”
 
La Vaqueria és un espai polivalent interior de 85 m2 i aforament de 60 persones assegudes situada al carrer del carme 95, al cor del barri del Raval. Té accés pel local del Servei Civil Internacional de Catalunya o per la porta de la comunitat de l’edifici.
Accés a pati interior, bany i cuina petita.
 
Material
  •  60 cadires
  • Taules
  • projector
  • ordinador
  • Pissarres 

Tot el material és mòbil i cal demanar-lo amb antelació.

Condicions de cessió 

L’associació cedeix l’espai a associacions i entitats que facin activitats relacionades amb el si de l'activitat i valors del SCI, prioritzant aquelles realitzades projectes i organitzacions sense ànim de lucre.  L’SCI Catalunya no té servei de consergeria i per tant el bon estat i neteja de la sala depenen en bona part de totes les persones i entitats que en fan ús. Us demanem que us en responsabilitzeu i garantiu el respecte per l’espai i el material durant l’activitat.
 
Així mateix, heu de fer-vos responsable del muntatge i desmuntatge de cadires i d’altres elements de l’espai, i tenir en compte que l'activitat no podrà allargar-se més enllà de les 22:30 per evitar molèsties als veïns i veïnes. Si porteu un equip de so o preveieu fer un soroll destacable heu de fer-ho constar prèviament a l’activitat.
 
Reserva
Envieu un correu a administracio@sci-cat.org
 
 

    

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!