TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Formació

L'equip docent de TJ

L’equip docent del centre està format per persones expertes amb una destacada trajectòria i un ampli coneixement del sector associatiu. En alguns casos les formacions van a càrrec d’entitats referents en la temàtica.

L’equip regular de formació del centre està composat per les següents entitats i persones:

Entitats

Equip tècnic de Torre Jussana

Equip tècnic de Colectic

Tecnologia per la transformació social.

Equip tècnic de l'associació IRIDIA

Marc Vilanova - Facto consultors

Llicenciat en Sociologia. Soci treballador de Facto Cooperativa, responsable de l'àrea de consultoria en matèria finançament públic.

Veronica Santoro - CIRD

Tècnica d’igualtat del Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona

Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB)

Laura G. De Paoli, advocada i Joan Maria Soler, Coordinador de Projectes de la FAVB.

Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)

Laia Bernués, formadora de la FCVS. Educadora social i directora de l’AFEV Barcelona.

Suport Associatiu

Victor Garcia, cap dels serveis d'assessorament i gestió.

Persones

Alexandra Mariné

Llicenciada  en Psicologia. Diplomada en Educació Social. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia. Experta en disseny, implementació i creació de projectes socials; i en captació de fons públics i privats. 

Sonia Flotats

Periodista especialitzada en la comunicació al tercer sector i en comunicació digital. Voluntària a diferents entitats i amb una àmplia experiència professional com a tècnica de comunicació en el tercer sector.

David Baró

Expert en màrqueting i comunicació, estratègies relacionals, experiència dels usuaris i generació d’experiències, atenció, servei i retenció de públics, economia del coneixement i desenvolupament organitzacional.

Oriol Blas

Graduat Multimèdia pel CITM (UPC)  i Màster Universitari  Elisava en Comunicació i web 2.0 Dissenyador web i coordinador de projectes multimèdia així com coordinador de l’equipament FAB Casa del Mig  de l’Ajuntament de Barcelona.

Javier Gómez

Soci de la cooperativa ARÇ, especialitzat amb assegurances vinculades a associacions i federacions culturals. Autor del document “Mapa d’assegurances d’esdeveniments associatius culturals i juntes directives”

Pedro Álvarez

Impulsor del projecte SinergiaTIC/SinergiaCRM

Juan Pedro Diotaiuti Parés

Gestor, divulgador i programador sociocultural. Responsable de l'àmbit sociocultural de la Fundació Tot Raval, encarregat de la dinamització, organització i producció de projectes, esdeveniments i activitats com festivals comunitaris, diades, jornades i tallers. Membre de la Ass SLOWCUrT i de l'equip coordinador del Festival Internacional de curtmetratges La Mida no importa-Size doesn't matter.

Antonio Blanco-Gracia

Consultor, facilitador i formador a Pantheon Work amb vint d’anys d’experiència en l’àmbit de la reflexió estratègica, la transformació digital, el treball col·laboratiu, en particular en el sector public i no lucratiu. Llicenciat en ADE a la UAB, doctor en economia i empresa a la UAM, i professor i recercador a EADA. 

Sergio Salgado

Consultor de comunicació i treball en xarxa a Pantheon Work, i assessor polític per diverses organitzacions. Implicat en diferents projectes d’activisme i membre de Xnet, plataforma que treballa en camps relacionats amb els drets digitals, la democràcia en xarxa, la lluita contra la corrupció, i la defensa d’Internet i el seu ús per a l’autoorganització i la transformació social. 

Mercè Rua

Equip de disseny d'Holon.

Marta Berenguer

Periodista i comunicadora. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació i com a consultora en màrqueting online. Ha coordinat l’estratègia en xarxes socials per a diverses empreses, institucions, entitats i projectes culturals.

Asma Ochan

Advocada, especialista en mediació. Assessora d'associacions a Torre Jussana.

Marta Cuixart i Maria Solé

Coordinadora del programa Barcelona + Sostenible i tècnica de consum responsable i polítiques alimentàries urbanes de l'Ajuntament de Barcelona, respectivament.

Marc Àmbit

Consultor i formador en gestió de projectes i planificació estratègica. Ha treballat fent de docent i realitzant acompanyaments a diferents entitats com la Fundación Vicente Ferrer o la Fundació Marianao.

Alicia Artiaga

Experta en Gestió d'Organitzacions no Lucratives. Responsable d'Administració i Finances d'Amnistia Internacional Catalunya. Administradora del Patronat de la Fundació Comtal.

Irene Borràs

Economista, vinculada a diferents projectes associatius. Actualment és patrona de la Fundació Comtal. Promotora de CAUSES that change the world.

Jose Antonio Lavado

Psicòleg. És Soci-Director i fundador de la consultoria Bidea. Actualment és president de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú.

Marta Pulgar

Llicenciada en Publicitat i RRPP. Experiència com a responsable de comunicació en diferents entitats no lucratives. Actualment responsable de comunicació i captació a la Fundació Arrels.

Xavier Sabaté

Consultor d’Espai TReS. Expert en Participació Ciutadana. Ha participat en l’elaboració participativa del III Pla Director de la Xarxa de Custòdia del Territori, de la qual n’és membre fundador, i de l’estratègia de reforçament del Bicicleta Club de Catalunya.

David Roselló

Professional amb una llarga experiència docent i en l’elaboració de projectes, col·laborador habitual de Torre Jussana.

Roger Santiago

Diplomat en Ciències Empresarials. Director de Gestió de Fundacions i Associacions, assessoria exclusiva per a entitats.

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter