TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Formació

Inscripcions obertes
Ja realitzat o inscripcions tancades

MILLOREU L'ASSOCIACIÓ A TRAVÉS DE LA GESTIÓ DEL CONEIXEMENT!

formació complementària

Heu pensat mai com gestionar el coneixement que l'entitat genera? i com aquesta gestió pot millorar el funcionament de l'entitat?

En aquesta xerrada es farà una aproximació a la gestió del coneixement a les associacions i s'exposarà per què és important i quins beneficis comporta. A través d'exercicis pràctics coneixereu tècniques senzilles per gestionar el coneixement de l'associació.


Consulta el programa complet


Antonio Blanco-Gracia

Consultor, facilitador i formador a Pantheon Work amb vint d’anys d’experiència en l’àmbit de la reflexió estratègica, la transformació digital, el treball col·laboratiu, en particular en el sector public i no lucratiu. Llicenciat en ADE a la UAB, doctor en economia i empresa a la UAM, i professor i recercador a EADA. 

Sergio Salgado

Consultor de comunicació i treball en xarxa a Pantheon Work, i assessor polític per diverses organitzacions. Implicat en diferents projectes d’activisme i membre de Xnet, plataforma que treballa en camps relacionats amb els drets digitals, la democràcia en xarxa, la lluita contra la corrupció, i la defensa d’Internet i el seu ús per a l’autoorganització i la transformació social. 


29 de novembre, de 10.30 a 13.30 h

Data de tancament de les inscripcions: 22 de novembre

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

Demana la teva formació a mida
Quines necessitats formatives teniu? Contacta'ns al 932 654 118 o a tjussana@bcn.cat
Servei disponible per a coordinadores, federacions i taules sectorials.
Segueix-nos!