TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

COGESTIONAT AMB: CAB
COGESTIONAT AMB:
CAB
Subscriu-te al TJExpress

És el butlletí electrònic quinzenal de Torre Jussana. Rebràs al teu correu tota la informació per a les associacions que genera el centre i estaràs al corrent de tots els serveis que oferim i de les ofertes de treball, crides de voluntariat i ofertes de materials i espais que oferim.

Només cal que omplis el formulari d’inscripció. Escull el formulari de subscripció segons si vols subscriure un correu de l’entitat o si vols subscriure un correu electrònic personal.

Els camps marcats amb * són obligatoris

Avís legal

La pàgina web de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions sol·licita als usuaris dades de caràcter personal per tal de respondre adequadament als serveis que han sol·licitat, i amb el compliment de les condicions de seguretat i confidencialitat que exigeix la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD 15/1999, de 13 de desembre).

Les dades facilitades pels usuaris s'integren en els corresponents fitxers propietat de l'Ajuntament de Barcelona, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, i també la implantació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixin la seguretat d'aquestes dades.

En compliment de la normativa vigent de protecció de dades, la persona interessada pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició en qualsevol moment, adreçant-se a Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions mitjançant l'adreça electrònica tjussana@bcn.cat

Més informació
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!