TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

COGESTIONAT AMB: CAB
COGESTIONAT AMB:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

S'allarga 3 mesos per tal de donar més temps a les entitats que vulguin presentar projectes per a aquest programa municipal de dinamització de terrenys en desús de la ciutat.  

Llegir més

Es realitzarà a TJ el proper 9 de juliol, en el marc de la formació d’estiu del Centre. S’hi exposarà la proposta de replantejament dels horaris i els beneficis que pot comportar en la vida associativa i la participació democràtica de la ciutadania.

Llegir més

L'1 de juliol d'enguany ha entrat en vigor la Llei 19/2014, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, que afecta a moltes de les associacions que reben finançament públic. En quins casos cal complir amb la normativa i com fer-ho? ...

Llegir més

Mentre es realitzen les tasques de reparació de la incidència podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic del centre: tjussana@bcn.cat.  Disculpeu les molèsties. Esperem tenir resolta l'avaria el més aviat possible.  

Llegir més

En motiu de la revetlla de Sant Joan, el proper dimarts 23 de juny l’equipament no obrirà per la tarda. Conegueu opcions i recursos per gaudir de la festivitat a la ciutat.  

Llegir més

Una cinquantena de propostes formatives gratuïtes, organitzades pel Departament de Benestar Social i Família i adreçades, especialment, a persones voluntàries, coordinadors/es de voluntariat i dirigents de les entitats sense ànim de lucre.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter