TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

COGESTIONAT AMB: CAB
COGESTIONAT AMB:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Les noves instal·lacions s’obriran el proper mes de juny i inclouran una àrea de banys i un espai de relaxació. Per accedir-hi gratuïtament caldrà acreditar ser d’una Junta Directiva o d’un equip de treball associatiu i haver participat en ...

Llegir més

Amb motiu de les festes nadalenques, l’equipament restarà tancat les tardes dels dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener. La resta de dies laborables el centre mantindrà el seu horari habitual.  

Llegir més

A Torre Jussana iniciem el 2016 amb 17 propostes formatives gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. Inscripcions ja obertes per a la Formació d'Hivern 2016!

Llegir més

És el títol de la nova Guia d'Assessorament de TJ, corresponent al mes de desembre 2015. Hi recopilem idees i recomanacions per fer un bon treball abans, durant i després de l’assemblea.

Llegir més

Si no podeu venir a la sessió informativa sobre les subvencions per activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2016, seguiu-la per streaming a la pàgina especial de la web de TJ sobre aquesta convocatòria. 

Llegir més

El centre disposa d’espais interiors i a l’aire lliure que se cedeixen a les associacions de la ciutat de manera gratuïta. Us en recordem les prestacions i com sol·licitar-los.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter