TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

COGESTIONAT AMB: CAB
COGESTIONAT AMB:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Una bona opció per a totes aquelles associacions de la ciutat que vulguin vincular la seva presència a la xarxa i la seva comunicació digital amb el nom de la ciutat. En aquesta notícia enllacem la informació bàsica per contractar-lo. 

Llegir més

Continuem amb les rutes associatives mensuals pels barris de Barcelona. Aquest dissabte 30 d’abril coneixerem projectes i associacions del barri del Coll. Convidem a tota la ciutadania a participar-hi!

Llegir més

El web permetrà a les associacions autoavaluar la seva transparència i conèixer com millorar el seu diagnòstic inicial. La presentació es farà al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Llegir més

Pensat per exposar en només dos minuts què és Torre Jussana, com ajudem a les associacions de Barcelona a millorar el seu funcionament i quins serveis concrets oferim.

Llegir més

Són activitats i esdeveniments associatius organitzats i/o dirigits a les associacions de Barcelona. Us en recomanem cinc que hem considerat especialment interessants. Agafeu l’agenda!

Llegir més

Continuem amb les rutes associatives! El dissabte 2 d’abril coneixerem el teixit associatiu del barri de la Sagrada Família.  Convidem a tota la ciutadania a participar-hi. Inscripcions obertes!

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter