TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

COGESTIONAT AMB: CAB
COGESTIONAT AMB:
CAB
Cessió d'espais

Posem a la vostra disposició els espais del centre per a fer-hi reunions, assemblees, formacions, etc.

L'emplaçament de les instal·lacions de Torre Jussana és ideal per a la realització d'actes i activitats per a entitats. L'edifici, que data del segle XIX, ha estat reformat per acollir els serveis a les associacions, mentre que la ubicació a l'extraradi de Barcelona ofereix un entorn privilegiat de fàcil accés urbà. A més a més, les instal·lacions estan adaptades a les persones amb mobilitat reduïda, amb una rampa d'accés i ascensor interior. L'entrada al recinte de Torre Jussana està situada a l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer número 30, a uns 500 metres de l'estació de metro Montbau de Barcelona (línia 3 o verda) i a uns 1000 metres de l'estació de metro Horta (línia 5 o blava).

Exterior, activitats a l'aire lliure

El recinte de Torre Jussana disposa d'un pati exterior amb una superfície de 300 m2, amb capacitat màxima per a 300 persones. L'espai ofereix un mirador de la ciutat de Barcelona i està disponible per als usos que les associacions puguin demandar.

Sala de Reunions

Torre Jussana compta amb 3 sales de reunions de diferents formats. Són espais tancats amb capacitat per a grups d'entre 6 i 15 persones.

Sala Polivalent

La sala polivalent de Torre Jussana és la sala més versàtil del centre. Gràcies a una sèrie de parets mòbils, la sala reparteix l'espai disponible segons les necessitats. D'aquest manera la sala és capaç d'oferir al mateix temps quatre sales petites amb capacitat per a 15 persones, dues sales mitjanes amb capacitat per a 35 persones, o una única sala gran amb capacitat per a 120 persones. La sala polivalent està situada a la planta superior de Torre Jussana, accessible mitjançant escales o ascensor. Aquesta ubicació, juntament amb la seva orientació i amplis finestrals, garanteixen llum natural a tot l'espai.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

Obertura de l'equipament:
de dll a dj, de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.
Atenció telefònica:
de dll a dv, de 9 a 18 h

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Sol·licita un espai
Formulari de sol·licitud
Emplena el formulari i envia'l per correu electrònic a tjussana@bcn.cat.
Material disponibles
  • Ordinador portàtil
  • Projector
  • Pantalla de projecció
  • Pissarra
  • Paperògraf
  • Wifi i Internet per cable
  • Cafeteria amb màquines de cafè i begudes
Segueix-nos!